Skookie's universe

Táákže čo do toho? ...na dokopi nic!

2010-04-22



Píše sa rok 2010, je už 23 Apríl, jedna hodina a približne päťdesiat minút ráno. Práve som dočítal nejaký podivný blud čo mi nakázala čítať profesorka slovenčiny, keďže som na hodine na ktorej to všetkým ostatným (tuším ešte okrem Telka)čítala nebol. Upratovať izbu sa mi už nechce aj keby ešte bolo čo, spať sa mi ešte stále nechce a tak sedím za počítačom a rozmýšľam čo by som sem asi tak hodil keďže som tak už dlho neurobil...


Problém je v tom že ono ani pomaly není do čoho drgnúť...niežeby sa nič nedialo ale akosik...sa toho deje až moc. Ale zároveň neviem čo by som sem tak mohol napísať...to že neviem čo momentálne prežíva večina mojich friendov je moja chyba pretože ani oni nevedia čo prežívam ja takže k tamtým nejakým šarvátkam čo som si všimol že sa dejú, sa nemôžem vyjadrovať. A o čom by som tu ešte tak mohol asi točiť? No o počasí predsa...tak som rád že sa nám krásne vyčasilo aj keď v posledných dňoch som cítil že sa trošku ochladilo...neva...Forecast widget totiž ukazuje že od soboty sa má otepliť na celkom slušných 21°C takže sa Skookie nebude musieť triasť =). To však prináša aj mierne nevýhody ako napríklad okopávanie záhradky ale tak troška rozptýlenia v podobe prevracania hliny a vyberania hlúpych dážďoviek, ktoré sa akoby naschvál usilujú o to aby som ich preťal rýľom, nezaškodí. Tak isto som uvažoval že by som sa konečne mohol pustiť do konštrukcie vysoko ziskovej wifi antény ale to pochybujem že sa mi podarí bo to nemám ešte celkom domyslené (samé to držať na streche asi nebude...a natáčať sa to pre lepší signál už vôbec). A taktiež mi už nepríjemne dlho stojí na stole publikácia Bod Klamu od Dana Browna takže aj do tej by som sa už mohol pustiť...a napáda ma že by som si tu mohol aj dokončiť upratovanie...mám čo robiť na víkend ale predsa len tam niečo chýba... Že čo? No ľudia. A tak snáď sa niečo nečakané podarí a budem príjemne prekvapený...veď nádej umiera posledná...


hmmm...som zvedavý dokedy bude matikárka chýbať...ak to bude do konca roka a ja budem mať kôly tomu (kôly sebe) na konci roka guľu tak ma rozšklbne...ale aspoň si to môžem kuknúť ak sa k tomu donútim (hahaha...). Cítim hlad a skáčem si po niečo pod zub...ešte že to istí ruská konzerva "Fylety zo sleďa v oleji", ktorá ide otvoriť len nožom a pár plátkov celozrnného chleba. Už je dosť hodín a jak tak smutne pozerám na statusy offline ma zase doháňajú úvahy o tom že by sa mohlo vstávať aj neskorej ale to už ani nestojí za reč. Odostrem si teda okno nech aspoň niečo vidííím...cca pólka mesiaca pomarančovej farby, pár doružova zafarbených mrakov smerom na západ, zopár hviezd a typická oknová scenéria s výhľadom na pár stromov, záhradu, plot, pár domov a ďaleké zásobníky Holcim z ktorých mi dnes k počudovaniu nesvieti reflektor do okna. Všade ticho...počuť len vetranie počítača a zdroja k zosilňovaču...už by som pomaly mohol ísť aj spať...veď za cca tri hodiny vstávam. Takže to tu na dnes balím...a odoberám sa do sféry snov...GN.
← Predchádzajúci článok :::: Obsah blogu :::: Nasledujúci článok →
M@trixX
25.Apr 2010 00:00
Hm. Ja neviem co sa deje s kymkolvek, pretoze nikto nepovazuje za relevantne zahrnut M@trixXa medzi tych, ktori by mali vediet. Mozno je to aj moja chyba, ze sa stale kazdemu nevnucujem so starym znamym algoritmom "ahoj, ako sa mas?"
So mnou sa nedeje prakticky nic, co by sa aj dialo. Jedine teraz tento trip, ktory budem zblogpostovavat po navrate, lebo vsetko ide na papier a prepisovat (uz teraz) desiatky stran textu na mobile by bolo o nervy.
pridať komentár:
Meno: Antispam: (13 plus 9 je ?)
Text: