Skookie's universe

Tápanie v tme?

2010-04-29
Takže je 04:48AM miestneho času, práve som dopozeral film, ktorý som x-krát videl, spať sa mi ešte stále nechce a tak som usúdil že je vhodný čas na vypotenie ďalšieho blogpostu.


Možno niekomu príde divné že je skoro ráno na začiatku druhej polovice pracovného týždňa a ja miesto toho aby som spal lebo za pár hodín idem do školy, ležím pri počítači a ťukám do klávesnice. Prečo som hore? Lebo som chorý. Práve teraz som chorý keď počasie a aj okolnosti začínajú stáť za to. Čo už...človek si v tomto nanešťastie nevyberie. Ak by som mohol tak by som to o týždeň posunul ale nemôžem :(.


A tak si tu ležím a jediné čo počujem je vetranie môjho desktopu (ktoré statne vetrá už tretí deň v kuse) a vtáčiky čvirikajúce do chladného rána, ktoré počujem vďaka pootvorenému oknu. Desná nuda...človek aby si ani nemohol robiť žiadne plány lebo mu do toho nečakane skočí nejaké svinstvo... ale kašlať na to nechce sa mi tu brblať...a okrem toho už mi je dobre...už budem ležať doma iba dnes. Viac už ani o deň. Možno sa profesor čo vedie KEZ konečne ukáže na hodine a budem môcť aspoň trochu zapracovať na tom čude...bla bla bla...


Kde je pointa tohoto postu? Vôbec nikde. Možno len v tom že trčať doma je naprd...a niekoľko nasledujúcich dní bude isto tiež naprd. Aj keď nebudem trčať doma ale tak to proste bude. Možno menej naprd, možno viac naprd ale vyhliadky sú mizerné...trpezlivým ruže prináša. Len tie moje rastú už ponekud dlho. Dúfam že keď rozkvitnú, tak budú aspoň o to krajšie :)


Ale také trčanie doma má samozrejme aj svoje svetlé stránky. Trochu som si oddýchol, po dlhom čase prečítal knihu, po ešte dlhšom čase pohral nejaké tie hry, poriadne sa prespal, popozeral nejaké filmy, ujasnil si pár vecí v hlave a tak. Len ako som už spomínal, bol by som oveľa račej keby to bolo budúci týždeň miesto tohoto. Ale čo už stalo sa...


A tak sa aj napriek nízkej únave poberám do ríše snov...snáď sa mi tam podarí dostať v nejakom rozumnom čase...
← Predchádzajúci článok :::: Obsah blogu :::: Nasledujúci článok →
M@trixX
01.May 2010 07:03
Kde je pointa tohoto postu? Vobec nikde. Zomriem xD
pridať komentár:
Meno: Antispam: (15 plus 2 je ?)
Text: