Skookie's universe

Možno by to chcelo zmenu

2011-02-27
Takže keď si niekto prečítal nadpis článku a klikol naňho, možno očakával že si prečíta nejaký bludný post s pochmúrnym a seba ľútostným nádychom, ktorého hlavná myšlienka spočíva v tom že život je naprd a treba s tým niečo robiť...v tom prípade treba uviesť veci na správnu mieru, čiže nie tento článok nebude o tom.






O akej zmene to teda trepem? O zmene tohoto blogu. Keďže nieje o čom písať, nebudem sa ďalej sťažovať že nieje o čom, ale budem písať o ničom :D . Blog bude odteraz obsahovať moje bežné a každodenné myšlienkové pochody a bude ma sprevádzať pri každodenných a možno obyčajných činnostiach a to do vtedy kým ma to neprestane baviť. Možno si zavediem aj nejaký mikroblog aby som nemusel z mobilu editovať celé články. Možno začnem písať aj moje osobné názory na veci čo ma bavia, čo som predtým nerobil a tak isto komentovať také to všeobecné dianie okolo mňa a veci čo neuniknú mojej pozornosti.



Preto treba ešte dodať že nie som žiaden certifikovaný odborník ani nič podobné, takže ak sa niekto bude riadiť tým čo tu uvidí napísané a niečo sa mu stane je to jeho problém :P .



Takže čo som dnes také robil? Snaď najzásadnejšia vec čo som dnes urobil je to že som si založil účet na Skype (SkookieSVK ak by mal niekto záujem), keďže mi bolo už viac krát vyčítané že ho nemám...urobil som to čiastočne aj preto lebo som na mojandroid.sk videl zaujímavý článok o aplikácií droidcam, ktorá androidný telefón prostredníctvom wifi zmení na webkameru. Je to celkom zaujímavá vec pretože wifi má relatívne dlhý dosah takže sa s takto pripojeným telefónom dá všeličo vidieť z izby ale to už odbieham kam som nechcel. Len škoda že sa s narastajúcou vzdialenosťou dosť znižuje kvalita prenosu a celé to nepodporuje zvuk ale tak dá sa to v kombinácií so stolovým mikrofónom používať. Chcel som si dnes aj trochu pozrieť matematiku ale nejako z toho zase zišlo ako to už nejakú tu dobu býva. Možno by som mohol podokončovať oznamká konečne, k čomu by som rád dodal to že ak to čírou náhodou číta niekto kto chce oznamko, tak nech sa prihlási do komentu. Ešte je tu otázka tréningu...chcel som si dať tento týždeň pokoj ale nejako ma to stále láka...asi si pôjdem aspoň zabehať keď už nič iné. Viacej ma štve že som za prázdniny nevymyslel čo urobím s napájaním mojej maturitnej práce ale na šťastie je to ešte ďaleko takže času a času ako obyčajne. jediné k čomu som sa za tieto prázdniny dokopal je vlastne to že som vyčistil počítač od prachu ale aspoň som si pekne oddýchol hoci myšlienka na to že zajtra vstávam na nultú vo mne vyvoláva miernu paniku. Keď už vravím o panike tak ani to že maturita je tak za dva týždne tiež nieje veľmi radostná myšlienka ale tak snáď to bude také ľahké ako to vyzerá a nič ma tam nejako neprekvapí :P. To by bolo zatial všetko večer sem možno ešte dačo prihodím.
← Predchádzajúci článok :::: Obsah blogu :::: Nasledujúci článok →
M@trixX
28.Feb 2011 22:20
Uz som sa ti nieco podobne snazil navrhnut aj skorej... je lepsie pisat si vela nezmyselnych veci, ako len malo par zmyselnych... dobre sa to potom cita po case...
pridať komentár:
Meno: Antispam: (18 plus 5 je ?)
Text: