Skookie's universe

Buďte ako Paris Hilton

2011-03-01
Nie článok nemá nič spoločné s nadpisom :D ...ten som zvolil len preto lebo ma to pár sekúnd dozadu celkom pobavilo a je to nejaká reklama na hodinky čo som zazrel na Facebooku ale nebudem to rozoberať :D .


V minulom článku som si povedal že sa už nebudem sťažovať že nieje o čom písať ale budem písať kľudne aj o ničom tak som zase tu. Dosť ma vytočilo keď som si uvedomil že som za viac ako dva roky existencie blogu napísal len desať článkov čo je dosť otrasné a rozhodol som sa to za každú cenu zmeniť.


Čo ma dnes dosť potešilo je to že bolo vonku celkom príjemne aj keď trochu zima a dozvedel som sa že mi odpadli tri hodiny. Ale fakt že som sa to dozvedel až tesne pred tým ako mali byť spomínané hodiny byť už nieje až také potešujúce, pretože som predtým mal volnú hodinu a úplne zbytočne som tam tvrdol. S tým toho asi veľa nenarobím pretože v škole je viacero vecí už chronicky postavených na hlavu a nikoho to nezaújma. Ešte ma celkom prekvapilo keď som sa zhruba o trištvrte na jednu ráno vracal domov a skydol som zo skejtu, ktorý je ako som pred pár dňami zistil, je dosť šikovný spôsob dopravy vzhľadom na to že váži len pár kíl, dá sa v pohode niesť v ruke a je aj celkom rýchly ale v začiatkoch jazdenia sa z neho dá ľahko spadnúť hoci sa mi to stalo len raz a aj to len keď som skúšal za jazdy vymeniť nohy.


Už zo zvyku nerátam že sa opýtaš,
Ako ti bolo a ako sa vlastne máš
(ak by to niekoho náhodou miatlo tak je to pesníčka od iné kafé čo mi práve hraje)


Je 02:38 miestneho času a uvedomujem si že by som asi mal ísť spať ale nejako to nechce prísť a tak rozmýšlam čo si pozriem...škoda že som nevzal ku kamarátovi externý disk lebo uňho mám prvú sériu Gossip Girl čo som chcel vyskúšať pozerať a mohol som to robiť práve teraz. Asi dám pred spaním pár dielov Frasiera lebo z toho som dlho nič nevidel. Ešte mám rozčítané Húrinové deti ale to si asi nechám do školy nech sa nenudím tam. Doboha...zase vstávam na nultú čo je okolo piatej ráno takže toho dnes moc nenaspím ale tak čo už dobehnem to zajtra (vysvetlenie: ja uznávam že je ďalší deň až po tom ako sa vyspím :P ). Keby som nebol fyzicky vyčerpaný tak si zaskáčem ddrko lebo mám nejaké nové ITG od M@tri!xX-a ale odrádza ma aj fakt že by som tým mohol niekeho zobudiť a preto račej nebudem brať do ruky ani gitaru. Ešte je dosť čudné že na to že je dva týždne pred maturitou je v škole docela ticho a neviem čo si mám o tom myslieť :D ...čo mi pripomenulo že by som konečne mohol vyplniť a vytlačiť prihlášku na FIIT lebo čas sa kráti a nerád by som to posielal na poslednú chvíľu...rozmýšlam že to posielať ani nebudem ale osobne to tam zanesiem lebo neverím pošte a nechcem presrať dátum poslania prihlášok. Chcel som dnes napísať nejakých pár riadkov v perle ale k tomu som sa tiež nejako nedostal...ešte by som si rád po dlhej dobe niečo napísal v cčku lebo som všetko pozabúdal a není mi to moc príjemné vzhľadom na smer ktorým sa má môj profesionálny život uberať ale tak na to bude ešte času dosť.


Načo by som si starosti robil
keď všetko zvládnem cez mobil
(ďalší song od Iné kafé)


To by bolo na dnes asi tak všetko...idem pozerať toho Frasiera a ak ma ešte niečo napadne tak to sem hodím...GN
← Predchádzajúci článok :::: Obsah blogu :::: Nasledujúci článok →
pridať komentár:
Meno: Antispam: (19 plus 8 je ?)
Text: