Skookie's universe

Hrubá čiara.

2012-08-06
Prešiel skoro rok a pol odvtedy čo som niečo napísal. Za ten čas sa toho veľa zmenilo a udialo, aj tie metaforické ruže, na ktoré som tak dlho čakal už krásne kvitnú, dokonca krajšie než som kedykoľvek dúfal, za čo som veľmi vďačný a všeobecne je o čom písať ale pekne po poriadku.


Najprv ma napadlo že zmažem staré články ale potom som si uvedomil, že ich tam račej pre zábavu a pre moje vlastné ponaučenie nechám. Miesto toho za nimi urobím hrubú čiaru a nebudem sa obťažovať s opravou hrubiek a podobných blbostí, pretože aj to je súčasťou vývoja.


Kritiku, ktorá sa týkala vzhľadu môjho blogu, si nebudem pripúšťať k srdcu a budem ju všeobecne ignorovať, pretože mne sa jeho dizajn páči. Je síce jednoduchý ale predsa len navrhol som si ho sám a aj v jednoduchosti je krása. Kontrasty farieb som vytvoril naschvál pretože som nechcel aby vesmírom inšpirovaný dizajn pôsobil fádne ale skôr veselo. Stránky mi vlastnoručne napísal M@trixx a trvám na tom že vyzerajú krajšie ako tie cez aické vytváratko robené dohromady, nech si o tom myslí kto chce čo chce.


Tak tiež nesúhlasím s tvrdením že by som sa mal snažiť zaujať čitateľa. Môj blog je myslený skôr ako verejná verzia môjho neexistujúceho denníku a akýmsi prostriedkom pre vyjadrenie mojich názorov a nie ako rodisko buržoáznych kecov písaných len pre to aby som zaujal lúzu a upútal na seba pozornosť. Ak by sa chcel niekto náhodou múdriť a tvrdiť mi tu že blog je niečo iné, nebol by síce prvý ale tak nech si na wikipedií nájde článok o weblogu a prečíta si ho, pretože je aj tam napísané že blog môže byť aj osobný denník. Osobné názory rádoby blogerov a aj tých ozajstných sú subjektívne.


V nasledujúcich článkoch sa pravdepodobne budem venovať hlavne komentovaním rôznych udalostí a článkov, na ktoré som narazil a cítim potrebu sa k nim nejako vyjadriť...asi pre to ten nadpis hrubá čiara, keďže v prechádzajúcich článkoch som hovoril hlavne o sebe. Ďalším dôvodom, prečo tento Blog chcem rozbehnúť, je fakt, že odkedy skončila stredna s niektorými ľuďmi už skoro vôbec nebývam v kontakte. Tak by som chcel aby sme si aspoň prostredníctvom môjho blogu mohli dávať najavo svoje názory a preto budem rád, ak budete čo najviac komentovať pod články, aj v prípade že s článkom nesúhlasíte. Rád si vypočujem konštruktívnu kritiku a ak sa v niečom mýlim, môže sa stať že sa po opravujúcom komentári aj niečo priučím. Ak sa v článkoch niekoho náhodou niečo dotkne, predom sa ospravelňujem, nieje to cielom tohto blogu.


Toľko k môjmu krátkemu predhovoru k začiatku novej éry môjho blogu a snaď bude úspešnejšia ako tie pred ňou.
← Predchádzajúci článok :::: Obsah blogu :::: Nasledujúci článok →
M@trixX
06.Aug 2012 20:15
OK, M@trixX ta znovu linkuje a tesi sa na clanky. Drzim palce.
Monika
06.Aug 2012 20:17
Zmena je dobrá, zmena je život :) Už sa teším na článočky...
Skookie
06.Aug 2012 20:21
Pokúsim sa nesklamať :)
pridať komentár:
Meno: Antispam: (9 plus 4 je ?)
Text: